loading...

یادگیری و آموزش

بازدید : 64
شنبه 13 اسفند 1401 زمان : 9:14

پلی فنول ها چیست؟

پلی فنول ها ترکیباتی هستند که ما از طریق برخی غذاهای گیاهی دریافت می کنیم. آن ها سرشار از آنتی اکسیدان ها و مزایای بالقوه سلامتی هستند.

https://salemziba.com/weight-gain-loss/13-natural-appetite-suppressants/

شما می توانید با خوردن غذاهای حاوی آن ها پلی فنول دریافت کنید. همچنین می توانید مکمل هایی مصرف کنید که به شکل پودر و کپسول هستند.

با این حال، پلی فنول ها ممکن است چندین عوارض جانبی ناخواسته داشته باشند. این موارد در هنگام مصرف مکمل های پلی فنل به جای دریافت طبیعی آنها از طریق غذا رایج است. شایع ترین عارضه جانبی با قوی ترین شواهد علمی، احتمال تداخل یا محدود کردن جذب آهن توسط پلی فنول ها است.

عواملی که بر فعالیت پلی فنل ها در بدن تأثیر می گذارند عبارتند از متابولیسم، جذب روده ای و فراهمی زیستی پلی فنل. اگرچه برخی از غذاها ممکن است سطح پلی فنول بالاتری نسبت به سایرین داشته باشند، اما این لزوماً به این معنی نیست که جذب و استفاده از آنها با سرعت بالاتری انجام می شود.

برای آگاهی از محتوای پلی فنل بسیاری از غذاها، ادامه مطلب را بخوانید. مگر اینکه خلاف آن ذکر شده باشد، تمام اعداد بر حسب میلی گرم (میلی گرم) در هر 100 گرم (گرم) غذا آورده شده است.منبع

1- کلوچه و سایر چاشنی ها

در مطالعه ای در سال ۲۰۱۰ که ۱۰۰ ماده غذایی غنی از پلی فنول ها را شناسایی کرد، کلووز در صدر قرار گرفت. کلووز در مجموع ۱۵،۱۸۸ میلی گرم پلی فنول در هر ۱۰۰ گرم کلووز داشت.

تعدادی از چاشنی های دیگر با رتبه های بالا نیز وجود داشتند که شامل نعناع خشک بود که با ۱۱،۹۶۰ میلی گرم پلی فنولز در رتبه دوم و آنیز ستاره با ۵،۴۶۰ میلی گرم در رتبه سوم قرار گرفت.

2- پودر کاکائو و شکلات تلخ

پودر کاکائو با 3448 میلی گرم پلی فنول در هر 100 گرم پودر، چهارمین ماده غذایی غنی از پلی فنول منبع مطمئن شناسایی شده بود. جای تعجب نیست که شکلات تلخ در این لیست با فاصله کمی از آن عقب افتاده و با 1664 میلی گرم در رتبه هشتم قرار گرفته است. شکلات های شیری نیز در این لیست قرار دارند، اما به دلیل محتوای کاکائو پایین تر، در رتبه 32 قرار دارند.

مجموعه ای از پودر کاکائو و شکلات تلخ را به صورت آنلاین پیدا کنید.

3- توت ها

تعدادی از انواع مختلف توت ها غنی از پلی فنول ها هستند که شامل توت های محبوب و در دسترس مانند:

بلوبری پررنگ با ۵۶۰ میلی گرم پلی فنول

توت سیاه با ۲۶۰ میلی گرم پلی فنول

توت فرنگی با ۲۳۵ میلی گرم پلی فنول

تمشک قرمز با ۲۱۵ میلی گرم پلی فنول

توتی که بیش ترین پلی فنول ها را دارد، در هر ۱۰۰ گرم بیش از ۱۷۰۰ میلی گرم پلی فنول دارد.

پلی فنول ها چیست؟

پلی فنول ها ترکیباتی هستند که ما از طریق برخی غذاهای گیاهی دریافت می کنیم. آن ها سرشار از آنتی اکسیدان ها و مزایای بالقوه سلامتی هستند.

https://salemziba.com/weight-gain-loss/13-natural-appetite-suppressants/

شما می توانید با خوردن غذاهای حاوی آن ها پلی فنول دریافت کنید. همچنین می توانید مکمل هایی مصرف کنید که به شکل پودر و کپسول هستند.

با این حال، پلی فنول ها ممکن است چندین عوارض جانبی ناخواسته داشته باشند. این موارد در هنگام مصرف مکمل های پلی فنل به جای دریافت طبیعی آنها از طریق غذا رایج است. شایع ترین عارضه جانبی با قوی ترین شواهد علمی، احتمال تداخل یا محدود کردن جذب آهن توسط پلی فنول ها است.

عواملی که بر فعالیت پلی فنل ها در بدن تأثیر می گذارند عبارتند از متابولیسم، جذب روده ای و فراهمی زیستی پلی فنل. اگرچه برخی از غذاها ممکن است سطح پلی فنول بالاتری نسبت به سایرین داشته باشند، اما این لزوماً به این معنی نیست که جذب و استفاده از آنها با سرعت بالاتری انجام می شود.

برای آگاهی از محتوای پلی فنل بسیاری از غذاها، ادامه مطلب را بخوانید. مگر اینکه خلاف آن ذکر شده باشد، تمام اعداد بر حسب میلی گرم (میلی گرم) در هر 100 گرم (گرم) غذا آورده شده است.منبع

1- کلوچه و سایر چاشنی ها

در مطالعه ای در سال ۲۰۱۰ که ۱۰۰ ماده غذایی غنی از پلی فنول ها را شناسایی کرد، کلووز در صدر قرار گرفت. کلووز در مجموع ۱۵،۱۸۸ میلی گرم پلی فنول در هر ۱۰۰ گرم کلووز داشت.

تعدادی از چاشنی های دیگر با رتبه های بالا نیز وجود داشتند که شامل نعناع خشک بود که با ۱۱،۹۶۰ میلی گرم پلی فنولز در رتبه دوم و آنیز ستاره با ۵،۴۶۰ میلی گرم در رتبه سوم قرار گرفت.

2- پودر کاکائو و شکلات تلخ

پودر کاکائو با 3448 میلی گرم پلی فنول در هر 100 گرم پودر، چهارمین ماده غذایی غنی از پلی فنول منبع مطمئن شناسایی شده بود. جای تعجب نیست که شکلات تلخ در این لیست با فاصله کمی از آن عقب افتاده و با 1664 میلی گرم در رتبه هشتم قرار گرفته است. شکلات های شیری نیز در این لیست قرار دارند، اما به دلیل محتوای کاکائو پایین تر، در رتبه 32 قرار دارند.

مجموعه ای از پودر کاکائو و شکلات تلخ را به صورت آنلاین پیدا کنید.

3- توت ها

تعدادی از انواع مختلف توت ها غنی از پلی فنول ها هستند که شامل توت های محبوب و در دسترس مانند:

بلوبری پررنگ با ۵۶۰ میلی گرم پلی فنول

توت سیاه با ۲۶۰ میلی گرم پلی فنول

توت فرنگی با ۲۳۵ میلی گرم پلی فنول

تمشک قرمز با ۲۱۵ میلی گرم پلی فنول

توتی که بیش ترین پلی فنول ها را دارد، در هر ۱۰۰ گرم بیش از ۱۷۰۰ میلی گرم پلی فنول دارد.

نظرات این مطلب

تعداد صفحات : -1

درباره ما
موضوعات
لینک دوستان
آمار سایت
  • کل مطالب : 7
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 1
  • بازدید کننده امروز : 1
  • باردید دیروز : 3
  • بازدید کننده دیروز : 0
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 6
  • بازدید ماه : 40
  • بازدید سال : 440
  • بازدید کلی : 754
  • <
    پیوندهای روزانه
    آرشیو
    اطلاعات کاربری
    نام کاربری :
    رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • خبر نامه


    معرفی وبلاگ به یک دوست


    ایمیل شما :

    ایمیل دوست شما :



    کدهای اختصاصی